Със Заповед № 407/26.07.2018 г. на кмета на община Пирдоп

...
Със Заповед № 407/26.07.2018 г. на кмета на община Пирдоп
Коментари Харесай

Отмениха бедственото положение в Пирдоп

Със Заповед № 407/26.07.2018 година на кмета на община Пирдоп бедственото състояние в града се анулира, само че виновните лица остават в подготвеност заради предстоящите нови превалявания. Това оповестяват от Общината.

Вследствие на усъвършенстваните метеорологични условия и продължителния интервал без превалявания от през вчерашния ден по обяд досега, равнищата на придошлите води са намаляли доста. Изключение прави р. Славци, която към момента се оттича и поддържа високо равнище.

От Общината прецизират, че речните корита на територията на община Пирдоп се поддържат в чудесно положение, което е лимитирало следствията от естествената буря. Сформираната Комисия за проучване на вредите след бедствия стартира огледи и оценяване размера на нанесените провали.

Пострадалите притежатели на аграрни парцели следва да подадат заявки в Общинска работа „ Земеделие ", гр. Пирдоп. Община Пирдоп и персонално кметът Ангел Геров изричат признателност на всички локални компании, които неотложно се отзоваха и оказаха подпомагане в сериозната обстановка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР