Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов от

...
Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов от
Коментари Харесай

Вътрешният министър отстрани директора на полицията в Пловдив


Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов от през днешния ден ст. комисар Васил Костадинов е отхвърлен от поста шеф на ОДМВР-Пловдив, оповестиха от пресцентъра на пловдивската полиция.

По непотвърдени данни досегашният началник ще бъде преназначен на работа в звеното за подкрепяне към вътрешния министър. Очаква се краткотрайно овакантеният пост да бъде стихотворец от някой от неговите заместници.

Най-вероятно кормилото на дирекцията ще поеме някогашният началник на „ Пътна полиция “ в Пловдив и София Радослав Начев, защото другият заместител на Костадинов – Сълко Литов, скоро пристигна в пловдивската дирекция.

Оставката на Васил Костадинов, както и на шефа на Районното в Стамболийски Ангел Керпиев, беше поискана през вчерашния ден от Министерство на вътрешните работи шефа поради пропуски по следствието на убийството на Димитър Миланов в Цалапица. И двамата отхвърлиха да подадат оставки.

Междувременно министърът разпореди инспекция в регионалната дирекция, която да обясни какви дейности са подхванати по отношение на закононарушението и има ли позволени неточности, поради които оповестеният за причинител Рангел Бизюрев съумя да избяга в Германия. 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР