Със заповед на изпълнителния директор на МБАЛ Пазарджик АД д-р

...
Със заповед на изпълнителния директор на МБАЛ Пазарджик АД д-р
Коментари Харесай

Кардиологът Петър Лазов е временно отстранен от длъжност в МБАЛ Пазарджик

Със заповед на изпълнителния шеф на " МБАЛ Пазарджик " АД доктор Васил Вълчев е отхвърлен доктор Петър Лазов, инвазивен кардиолог в Кардиологично поделение - Катетеризационна ангиографска лаборатория, до привършване на инспекциите на всички контролни органи. При доказване на виновност и нарушавания ще бъдат подхванати най-строги ограничения и уволняване. Пациентите ще бъдат преглеждани и лекувани от останалите висококвалифицирани експерти в отделението. Това оповестиха от болничното заведение.

Припомняме, че кардиологът доктор Петър Лазов, бе махленски, че поставя стентове на здрави хора. Стана ясно, че той е взимал 57 000 лв. заплата. Това призна шефът на болничното заведение в Пазарджик Васил Вълчев пред Нова тв, като добави, че не вижда никакъв проблем във високата сума.

За активността на доктор Петър Лазов се прави вътрешна инспекция, подпомагане се оказва още на прокуратурата и Медицинския одит, прецизират от болничното заведение.

От там осведомят, че нямат отговорности към страната, снабдители и личен състав и за първите шест месеца на тази година облагата им доближава 200 000 лева /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР