Със свободен вход на 15 юни (събота) от 10.00 до

...
Със свободен вход на 15 юни (събота) от 10.00 до
Коментари Харесай

Националният военноисторически музей със свободен вход за деня на бащата

Със свободен вход на 15 юни (събота) от 10.00 до 18.00 часа и многочислени атракции в Националния военноисторически музей /НВИМ/ ще се състои Денят на бащата, отдаден на специфичната връзка сред таткото и детето, оповестиха от НВИМ.

Специално за събитието Българската войска показва военни машини " Мерцедес ", бойна бронирана машина " Командо-Селект ", брониран военен джип " Пясъчна котка ", високопроходима кола за спешна помощ, взела участие в задачи, и образователна катапултна седалка. Всички искащи ще могат да влязат в кабините на едни от най-атрактивните машини от външната експозиция на музея - вертолет Ми-8, ракетен комплекс 2К 52 Фрог " Луна-М " и преносим радиовисотомер " Вершина ", допълниха от музея.

Програмиране на роботи и основаване на видеоигри, виртуална зона за игри, конструктор за млади откриватели, сглобяване на къщички и основаване на мечтания град, решение на логичен задания и разнородни интерактивни игри освен ще подтикват детското логическо мислене, само че и креативното въображение. В този ден за децата ще скачат на голям матрак, ще се забавляват с играчки от дърво, ще рисуват върху вода, ще опитат сладки изкушения, ще станат основни герои в детска приказка и даже ще играят минифутбол, до момента в който родителите им се срещат с Програмата за ранно детско развиване на Уницеф.

Лятната читалня ще посрещне дребни и огромни с увлекателни четива, завладяващи истории и книжки за оцветяване. Любителите на природата ще изживеят вълнуващи страсти в скаутски лагер, а изпълнените с сила дребни и огромни посетители на музея ще се потопят в магията на националните танци сред 10 и 13 часа.

Децата и татковците ще могат да седнат зад кормилото на едни от най-модерните коли и любопитни транспортни средства или пък на атрактивни модели колела, написа още в известието.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР