Със сведени глави, вой на сирени от полицейски автомобили и

...
Със сведени глави, вой на сирени от полицейски автомобили и
Коментари Харесай

Стотици хора изпратиха полицаите Йордан Илиев и Атанас Градев в Бургас

Със сведени глави, писък на сирени от полицейски коли и горест в очите започва церемонията по изпращането в последния им път на двамата служители на реда Йордан Илиев и Атанас Градев.

Стотици хора се отдадоха респект на смелите мъже. Близки, другари и сътрудници се събраха пред траурната зала на Гробищния парк в Бургас, с цел да се поклонят пред тях.

На поклонението участваха също президентът Румен Радев, вътрешният министър Иван Демерджиев, регионалният шеф Мария Нейкова, кметът на Бургас Димитър Николов, като и чиновници на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата.




Снимки: Флагман.бг

" Гибелта на двамата служители на реда е разследване от дългогодишната безотговорност на хора, които провеждат и закрилят незаконния трафик на мигранти в страната и в Европа. Самоотвержеността на служителите на реда заплаща цената на корупцията, с която каналджиите въртят своя трафик. Затова и на фона на възходящия мигрантски напън прокуратурата и Министерство на вътрешните работи би трябвало да са безкомпромисни с каналджиите ", уточни още президентът.

Както ви съобщихме, чиновниците на Министерство на вътрешните работи в цялата страна уважиха с едноминутно безмълвие паметта на починалите служители на реда и Атанас Градев и Йордан Илиев. Така те показаха благодарност към сътрудниците, които почтено извършиха професионалния си дълг, и съпричастност към околните им.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР