Със среща със заместник-председателите на Сметната палата Горица Грънчарова-Кожарева и

...
Със среща със заместник-председателите на Сметната палата Горица Грънчарова-Кожарева и
Коментари Харесай

Приключиха консултациите при президента за избор на служебен премиер

Със среща със заместник-председателите на Сметната палата Горица Грънчарова-Кожарева и Тошко Тодоров завършиха консултациите при президента, свързани с процедурата по желание на длъжностен министър председател, предава БНР. 

На излизане от президентството Тошко Тодоров сподели, че има по-подготвени за поста и дефинира като " неразбирателство ", че техните позиции са в листата, от който президентът може да избира длъжностен министър-председател. 

" Виждате какви недоразумения се получават. Ние не сме най-подготвените хора за тази позиция. На вас ви е ясно - ние сме финансисти, работили в нашите сфери и в този момент би трябвало да присъстваме по силата на позициите. Това е неразбирателство да се свежда до 10 индивида. Има доста хора в тази страна, които заслужават да бъдат на тази позиция. Не считаме, че аз и госпожа Грънчарова, приказвам от нейно име, сме най-подходящите хора. Повярвайте, брачната половинка ми към този момент цялостен месец не спи, допускам и брачният партньор на госпожа Грънчарова, ние имаме дребни деца ", уточни Тодоров. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР