Със скандални ситуации завърши дербито от хокейното първенство на България,

...
Със скандални ситуации завърши дербито от хокейното първенство на България,
Коментари Харесай

Голям скандал: Съдия удари треньора на ЦСКА в лицето

Със скандални обстановки приключи дербито от хокейното състезание на България, в което ЦСКА победи първенеца Ирбис с 5:2 (1:1, 2:2, 2:0) в трагичен мач, който беше решен в последните две минути, когато „ армейците “ вкараха двата решителни гола.

Преди това „ алените “ първо поведоха с 1:0 и с 3:1, само че и двата пъти Ирбис успяваше да изравни. Това е втора загуба на първенците в пряк конфликт с един от съперниците за купата, откакто преди този момент отстъпиха на носителя на купата на България НСА. Срещата приключи с два случая, при които пострадали бяха треньорите на двата тима Ивайло Велев (Ирбис) и Кирил Ходулов (ЦСКА).

Капитанът на ЦСКА Иван Ходулов вкара първото и последното попадения в мача. Чешкото попълнение Николас Ланг, Калоян Вачков и Богдан Иванов също бяха точни за успеха. Вратарят Иван Стойнов направи 49 спасявания. Явор Славчев, Станислав Мухачов и Николай Божанов вкараха за Ирбис, а стражът на отбора Димитър Димитров отрази 44 удара.

След края на мача първо имаше случай на пейката на ЦСКА. Треньорът на отбора Кирил Ходулов се оплака, че е бил ударен в лицето от един от лайнсмените. След това, на излизане от залата, наставникът на Ирбис Ивайло Велев беше забъркан в меле, в което се включиха и играчи на тима. Не стана ясно каква е повода и кои са останалите участници в случая. Заради тази преживелица Велев отхвърли да застане пред камерата на малкия екран, излъчваща мача.

„ Това, което се случи беше предстоящо, защото от години моля настоящи хокеисти да не управляват мачове от шампионата. Шокиран съм от това деяние. Има страсти по време на мач и реферите са хората, които би трябвало да ги укротят. Но да идва съдията след края на мача и да държи сметка на треньор за негово държание, това е неприемливо. Очаквам да видя какво ще бъде наказването, тъй като би трябвало да има реакция “, разяснява Кирил Ходулов пред телевизия " b1b box ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР