Със скандал между Възраждане и Продължаваме промяната и 10-минутна почивка

...
Със скандал между Възраждане и Продължаваме промяната и 10-минутна почивка
Коментари Харесай

Скандал между ПП и “Възраждане“ в парламента, Желязков пусна депутатите в почивка

Със скандал сред " Възраждане " и " Продължаваме промяната " и 10-минутна отмора стартира пленарното съвещание.
Прочетете още
До там се стигна след изявление на водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов, който изясни, че втората политическа мощ от през вчерашния ден приказва за това, че България не би трябвало да съществува като страна и че би трябвало да е изтрита от картата на света.

" Вчера се заприказва даже за Майдан, за принуждение. Все неща, които демонстрират суматоха от разрушаващото се статукво в нашата страна ", сподели Костадинов.

" Това е естествена защитна реакция на едни хванати натясно шпиони, осветени шпиони ", изясни той.

По-важното обаче било, че през вчерашния ден ПП-ДБ изгубила " моралното си съображение " да заема банките в пленарната зала и всякаква законова легитимност.

" Всяка една политическа мощ, която слага своята активност в услуга на непозната страна, би трябвало да бъде неразрешена. Най-доброто решение, което може да бъде реализирано от страна на тази политическа мощ, в случай че изобщо има някакъв излишък на чест и героизъм измежду някои от политическите представители вътре в нея, а желая да имам вяра, че не всички са национални предатели и шпиони, е мандатът да бъде върнат неотложно ", сподели Костадинов и изясни, че тази групировка няма правото да съставлява никого различен с изключение на посолствата, с които съгласува кадровите си решения.

Той назова Политическа партия " продължаваме измяната ".

Веднага след него Мирослав Иванов от Политическа партия изиска процедура по метода на водене и изиска от Росен Желязков да стопира опити да " сходен вид фашистка агитация ", написа 24 часа.

" Никой не дава право на господин Костадинов да дава квалификации на който и да е ", сподели Иванов, а " Възраждане " се развикаха от банките си.

В отговор на това Желязков ги пусна в отмора, с цел да се успокоят пристрастеностите.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР