Със сигурност това са най-евтините напитки, които можете да си

...
Със сигурност това са най-евтините напитки, които можете да си
Коментари Харесай

При Симеон II инфлация няма, вижте цените в двореца Царска Бистрица


Със сигурност това са най-евтините питиета, които можете да си купите в заведение от този жанр в България. Кафе или чай – 1 лев. Кола и фанта – по 2,50 лв., сок „ Капи “ – 2 лв., а бирата е два типа – от 2 до 2,50 лв..

Такъв е ценоразписът на кафетерията в Двореца „ Царска Бистрица “ в Рила. Цените са снимани от тогавашния министър на енергетиката и енергийните запаси в държавното управление на Симеон Сакскобурготски (2001-2005) Мирослав Севлиевски.

Севлиевски пусна снимки в персоналния си фейсбук преди малко, сниман с някогашния Цар и министър председател Сакскобурготски и брачната половинка му доня Маргарита.

Вижда се, че тримата са в коридора на „ Царска Бистрица “ – първият важен парцел, който Сакскобурготски съумя с решение на съда да си вземе от страната и явно все още фамилията му се намира точно в законните си наследствени палати.

Симеон II води 10-годишна борба, с цел да си върне това завещание през 2020 година.

Именно това е бил парцелът, в който той и сестрата Мария Луиза виждат за финален път татко си цар Борис III преди трагичната му кончина.

Симеон продължава правосъдна борба за самия замък „ Врана “ и още 16 500 дка гори в Рила. Той загуби делата за дворците „ Саръгьол “ и „ Ситняково “, както и за двореца „ Кричим “.

Изглежда Симеон е дал прошка на Мирослав Севлиевски изневярата, когато той се отдели с група от Националното придвижване Симеон Втори (НДСВ) и оформи група в Народното събрание „ Новото време “, с която сътвори партия за изборите през 2005 година.

Вижда се, че двамата тогавашни политици са останали близки.

Флагман.бг напомня още, че този замък в Рила се отоплява с водна електроцентрала „ Сименс “, построена преди повече от 100 години и която в никакъв случай до момента не е излизала в ремонт.

Дворецът, въпреки и върнат на престолонаследника, продължава да е отворен за всеки жител, който желае да прегледа музейната му част и отдъхне в кафетерията.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР