Със сигурност това лято ще бъде по-различно от всички останали,

...
Със сигурност това лято ще бъде по-различно от всички останали,
Коментари Харесай

23 неща, от които капсулният ви гардероб за лятото се нуждае

Със сигурност това лято ще бъде по-различно от всички останали, само че желанието ни да прибавим нещо ново и в дрешника си не е изчезнало. Можем и да не стигнем до обичаните си места, само че сигурно ще имаме задоволително време да бъдем с обичаните си хора, наслаждавайки се на горещото лятно слънце.

Когато става въпрос за елементарно съчетание на облекла и, работещата формула постоянно е да имаме няколко по-семпли неща на разположение, а тази пролет осъзнахме, че може би нямаме потребност от нищо друго. Затова за лятото бихме заложили на несъмнено с няколко timeless модела – от дългата oversize, която през лятото можем да носим като рокля, през ленения блейзър в безпристрастен звук, който ни избавя в топлите дни в офиса, до гащеризоните, които пък ни икономисват дългото мъдруване пред огледалото в алтернатива „ кое с кое си подхожда “.

Разбира се, попълняме листата със семпли, топове и къси панталони в неутрални цветове и от естествени материи като лен, памук, коприна и поплин, които могат да се комбинират между тях. Запазваме минималистичния метод и при аксесоарите, където доминират равните сандали, а щипката лято ни дават всички разновидности на чантите от плява, които всички девойки обожаваме.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР