Със сензационна новина излязоха медии на Острова. Тя гласи, че

...
Със сензационна новина излязоха медии на Острова. Тя гласи, че
Коментари Харесай

Сензация във Формула 1! Хамилтън приключва след "грабежа" във финала?

Със сензационна вест излязоха медии на Острова. Тя гласи, че има сериозна заплаха седемкратният международен първенец във Люис Хамилтън към този момент да е завършил с този спорт, откакто той и екипът му считат, че са били съществено ограбени в огромния край на този сезон в Абу Даби, където завоюва.
Това усещане се е затвърдило от думите на Тото Волф след случилото се. Припомняме, че Гран При на Абу Даби бе изпълнено със противоречиви моменти. Още от началото, когато от Ред Бул имаха съществени искания, че е трябвало да бъде глобен. А в самия край, откакто британецът бе водил съвсем от самото начало, се взе решение за рестарт и safety кола, след които Верстапен задмина съперника си в последната обиколка, защото бе с по-свежи гуми.
" Ще отнеме доста време за нас да преглътнем това, което се случи. Не мисля, че в миналото ще го преживеем, това е невероятно. И сигурно не и той (Хамилтън - бел. ред.) от позицията си на водач. Надявам се ние двамата и останалите от екипа да можем да продължим да работим.
Но той в никакъв случай няма да преживее болката и нещастието от това, което се случи. Не сме разочаровани от спорта, ние го обичаме. Разочаровани сме от изхода. Ако счупим фундаменталния принцип на феърплея в спорта, то тогава сме изложени на инцидентни решения и явно можеш да спреш да обичаш спорта " - показа Волф.
Самият .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР