Със парти за шампиони борците ни отпразнуваха големите успехи от

...
Със парти за шампиони борците ни отпразнуваха големите успехи от
Коментари Харесай

Борците отпразнуваха медалите от Европейското с парти за шампиони


Със празненство за първенци борците ни отпразнуваха огромните триумфи от миналото Европейско състезание. В Будапеща момчетата и девойките завоюваха 10 медала. В класирането по оценки заехме 4-ата позиция. Това е най-хубавото ни показване от повече от 30 години насам. Шампиони на Европа станаха Кирил Милов и Тайбе Юсеин. За последно България печели повече от 10 медала през 1989-а година. Тогава са 11, а дамите към момента не вземат участие.

Празненството нощес стартира малко след 19:00 часа и беше в изтънчен столичен ресторант. То бе проведено от Гриша и Данаил Ганчеви, само че участва единствено Дани. Младият предприемач поздрави всички за триумфите, а тирада държаха президентът на федерацията по битка Христо Маринов и треньорът на дамите - Петър Касабов. В разгара на купона, последният впечатли и с певчески умения, откакто взе микрофона от грижещата се за настроението на гостите певица Кали. Тя съумя да се допре до медала на Милов, който персонално й го даде за няколко минути.
 Снимка 569739
Източник:

В единия салон бяха точно Касабов, помощникът му Стоян Петков и състезателките, а в другия управлението на битката, треньорите на мъжете и спортистите, които с изявите си на тепиха носят популярност на България. В чудесно въодушевление беше и легендата Армен Назарян.

Кулминацията беше при появяването на голяма торта, на която бяха сложени факли и фотоси на състезателите от националния ни тим за мъже и дами. Зад нея се подредиха всички наши медалисти от Европейското и Христо Маринов. За да получат заслужени и бурни овации от присъстващите, отпред с Данаил Ганчев.
 Снимка 569738
Източник:

В битката хората в действителност са едно голямо и сплотено семейство. Това се видя и нощес. Такива са и в залата, и в празненствата, само че и в сложните моменти. Хора с огромни сърца и обич към спорта, донесъл толкоз горделивост на българите през годините.

А в този момент погледите са ориентирани към Световното състезание, което ще се организира от 10 до 18 септември в Белград, Сърбия. Вярваме, че триумфите на борците ни ще продължат и там.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР