Със 17 000 лв. се раздели 66-годишна жителка на Казанлък,

...
Със 17 000 лв. се раздели 66-годишна жителка на Казанлък,
Коментари Харесай

Жена хвърли 17 бона от балкона за борба с тероризма

Със 17 000 лева се раздели 66-годишна жителка на Казанлък, парите били хвърлени през терасата на жилището след телефонно позвъняване от чужд, който се показал за чиновник на Министерство на вътрешните работи.

Позвъняването станало към 9,00 часа в понеделник, мъжът предизвестил, че диалогът се записва, след което обяснил че сега тече секретна акция за залавянето на група рискови за обществото видове от мрежата на „ Ал Кайда “.

За да завърши обаче сполучливо тя, силите на сигурността се нуждаели незабавно от пари, които трябвало да бъдат разказани, а описанието сложено посред банкнотите. Непознатият лъжец „ уверил “ дамата че сумата ще й бъде възобновена до няколко часа, тя щяла да получи и персонална признателност от вътрешния министър.

Измамата лъснала към 18,00 часа на същия ден, когато жертвата отишла в районно управление (на МВР) „ Полиция “, където я посъветвали да подаде тъжба. По аналогична скица била излъгана съвсем по същото време и 71-годишна старозагорка, която обаче се дала прошка единствено с 500 лева, които хвърлила на два пъти от терасата на жилището си.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР