Със 150 км в час е шофирало 17-годишното момиче, което

...
Със 150 км в час е шофирало 17-годишното момиче, което
Коментари Харесай

Със 150 км в час е шофирало момичето, предизвикало катастрофа с жертва край Кочан

Със 150 км в час е карало 17-годишното момиче, което провокира тежък случай с жертва край Кочан, предава Българска национална телевизия.

Прибирайки се от заведение в прилежащото село Ваклиново, 17-годишната шофьорка вдигнала към 150 км/ч, изгубила ръководство над мощния автомобил и се блъснала в дърво отвън пътя.

Няма заплаха за живота на четирите девойки, пътували в колата. Едно от девойките - на 15 години, издъхна на път за болничното заведение. Другите 4 са в болничното заведение в Гоце Делчев.

Едно от потърпевшите девойки е оперирано още през вчерашния ден, рамото на друго ще бъде оперирано на следващия ден. Останалите 2 девойки са единствено с леки охлузвания и пострадвания.

Местни настояват, че не за първи път 17-годишното момиче сяда зад кормилото единствено, без умел компаньон, който да я управлява. Казват, че кара доста бързо и може да направи пакост.

Според хората в Кочан всяко лято гастарбайтери се прибират в селото с нови, мощни коли и се движат в региона без да съблюдават рестриктивните мерки на скоростта. А на правата сред Кочан и Ваклиново и преди е имало произшествия с съдбовен край.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР