Сървайвър 7 се оказа истински провал, а най-жестоките критики тази

...
Сървайвър 7 се оказа истински провал, а най-жестоките критики тази
Коментари Харесай

Пълен провал на сезона: Търсят спешно заместник на Джаферович в „Сървайвър”

„ Сървайвър ” 7 се оказа същински неуспех, а най-жестоките рецензии тази година отнесе новият водещ – Ваня Джаферович . Зрителите не могат да простят акцента на хърватина и настояват, че им трябват надписи, с цел да го схващат. Те всеобщо роптаят против някогашния футболист и за първи път в историята си в Би Ти Ви обмислят да сменят водещия в придвижване, научи „ Уикенд ”.
Спешно се търси ново лице, което да заеме мястото на Ваня Джаферович в „ Сървайвър ”, настояват източници на вестника ни. За разлика от другите сезони на риалитито в България, този се излъчва съвсем сега, в който се случват и събитията от епизодите. Благодарение на това водещият може да се смени в придвижване, в случай че се постанова. Проблемът обаче е кой да бъде подложен на мястото на някогашния футболист? Ако занапред стартират кастинги, изборът на ново лице ще отнеме седмици, а рейтингът е пагубен. За да се реанимира шоуто, незабавно му би трябвало водещ, който хем да бъде известен, хем обичан от хората. Идеалният избор съгласно всеобщите отзиви би бил Владо Карамазов, който се оказа обичаното лице на почитателите на формата. Но той към този момент нямал никакво предпочитание да се занимава с Би Ти Ви.

Каква е повода артистът да се отдръпне от малкия екран и обичаното си риалити? Говори се, че бил смъртно афектиран, тъй като до последно го лъгали, че още веднъж ще е лице на шоуто, само че в последна сметка се отметнали поради хонорара. Карамазов бил изискал 150 000 лв., с цел да тръгне за Доминикана, където тази година се снима шоуто. Това са три месеца работа в адска горещина, влага и комари, която си има цена, бил аргументът на звездата. От малкия екран сякаш се били съгласили да платят, поради което Владо отказал много оферти за други задължения. Месец преди заминаването обаче му съобщили, че са намерили ново лице на шоуто.

Източници на „ Уикенд ” настояват, че Ваня Джаферович се е навил да води единствено против 30 бона – 5 пъти по-малко от Карамазов. Понеже още предходната година имало хрумвания да го вършат главен водещ, ниският хонорар, който изискал, наклонили везните в негова изгода, а Владо останал без работа и с отказани куп задължения. Това за него е доста неприятно, защото не работи на заплата, а разчита на възнаграждения, с цел да се устоя.

След бурните реакции против хърватина и рекордно ниския рейтинг на риалитито от малкия екран към този момент съжаляват, че са отрязали Карамазов. Хората се нервират освен от акцента му, само че най-много от това, че взе участие в съвсем всички вероятни излъчвания в родния ефир. „ Навсякъде го бутат! ”, ядосват се феновете. Те набират подписи да махнат футболиста от „ Сървайвър ”. От Би Ти Ви в началото не обръщали внимание на тези изрази на неодобрение, само че когато видели пагубно ниския рейтинг, им станало ясно, че са създали груба неточност. Били подготвени го върнат Владо в играта, само че той към този момент нямал предпочитание да работи с тях. Сега се чудели кого да вкарат в шоуто, с цел да спасят сезона.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР