Сърцето е важен орган, чието здраве трябва да бъде наблюдавано

...
Сърцето е важен орган, чието здраве трябва да бъде наблюдавано
Коментари Харесай

Тествайте работата на сърцето със студена вода само за 30 секунди

Сърцето е значим орган, чието здраве би трябвало да бъде следено с изключително внимание.

За да диагностицирате работата му, проведете елементарен тест вкъщи. Изсипете студена вода в купа, в случай че разполагате с лед, прибавете го.

След това спуснете дланите си в съда за половин минута. Сега погледнете пръстите си. Ако върховете им са бледи или сини, имате проблеми с кръвообращението.

Наличието на проблеми в работата на сърцето се алармира основно от кръвоносните съдове, разположени на върха на пръстите, в носа и ушите. При едва кръвообращение те отслабват и стават по-малко чувствителни.

За да подобрите кръвообращението, на първо време би трябвало да преразгледате хранителния си режим.

Ето лист на продуктите, които ще ви оказват помощ с това:

Чесънът намалява налягането и отстранява холестеролните плаки в съдовете.Рибеното масло възстановява равнищата на холестерола.Етеричните масла ще спомогнат за облекчение на напрежението, ще ви провиснал и ще подобряват притока на кръв.Джинджифилът ще предотврати образуването на съсиреци в кръвта.Кайенският пипер ще укрепи артериите.Екстрактът от листата на гинко билоба ще усъвършенства паметта и кръвообращението в мозъка.Дивият кестен ще укрепи стените на капилярите и ще помогне за попречване появата на разширени вени.Лененото семе – чудесно средство за битката с хипертонията.

Вижте още: При конюнктивит използвайте тези 8 домашни средства

Начинът за проверка на действието на сърцето, разказан нагоре, дава обща информация за кръвообращението. Извършва се в началните стадии, когато има опция за адаптиране на работата на сърцето с елементарни способи.

При съществуване на съществени болести единствено кардиолог може да предпише лекуване.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР