Сърбия победи Черна гора с 2:1 и продължава да не

...
Сърбия победи Черна гора с 2:1 и продължава да не
Коментари Харесай

Сърбия отчая Черна гора за 107 секунди и спечели групата си

Сърбия победи Черна гора с 2:1 и продължава да не познава усета на загубата Лигата на нациите, а с днешните три точки си обезпечи и първото място в крайното класиране на група 4 на Лига С. На стадион “Райко Митич” в столицата Белград домакините си осигуриха триумфа с два светкавични гола през първото полувреме, а гостите върнаха едно попадение през втората част, само че нямаха сили за освен това.

Адем Ляич откри резултата, завършвайки сръбска контраофанзива в 30-ата минута, когато се възползва от съвършен пас от дълбочина на Душан Тадич и прати топката в долния ъгъл на вратата за 1:0. Александър Митрович удължи впечатляващата си серия и две минути по-късно удвои, оползотворявайки с воле асистенция на капитана Александър Коларов за 2:0. Двата сръбски гола паднаха в границите на 107 секунди.

За таранът на Фулъм това бе пети гол в пет мача в Лигата на нациите и общо единадесети в последните му единадесет дуела с националната фланелка. Митрович можеше да добави още едно попадение на сметката си, само че в 38-ата минтуа пропусна дузпа, откакто опита да трансферира вратаря, само че даже не уцели вратата. Голмайсторът напусна игра в 83-ата минута под аплодисментите на почитателите, бивайки сменен от Лука Йович.

Черногорците съживиха интригата в 70-ата минута, когато Стефан Мугоша вкара хубав гол за 2:1, пращайки топката тъкмо под гредата на Предраг Райкович за 2:1, само че в оставащите 20 минути нямаше повече голове.

СТАТИСТИКА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ

ГАЛЕРИЯ Лига на нациите 5 кръг, събота 17 ноември  Сърбия 2:1краен резулат  Черна гора
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР