Сара Джесика Паркър потвърди, че в предстоящия нов сезон на

...
Сара Джесика Паркър потвърди, че в предстоящия нов сезон на
Коментари Харесай

Коронавирусът влезе в Сексът и градът

Сара Джесика Паркър удостовери, че в идния нов сезон на в действителност ще забележим героите в изискванията на пандемията от ковид в Ню Йорк , осведоми БГНЕС.
По-рано този месец беше оповестено, че HBO Max връща емблематичната поредност на екран, в която ще вземат участие Паркър (Кари Брадшоу), Синтия Никсън (Миранда Хобс) и Кристин Дейвис (Шарлот Йорк). Ким Катрал, която изигра Саманта Джоунс, няма да взе участие.
 Актрисите от новия сезон на „ Сексът и градът “ с големи възнаграждения Актрисите от новия сезон на „ Сексът и градът “ с големи възнаграждения
Вече е доказано публично, че Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис ще снимат нови епизоди от паметния сериал " Сексът...
В неотдавнашно изявление пред " Vanity Fair " Паркър означи, че към момента не ѝ е даден сюжетът за поредицата, само че контактува интензивно със сценаристите. Тя удостовери, че защото пандемията е разтърсващо събитие в Ню Йорк, шоуто ще покаже и конфликта на героините с COVID-19 . Звездата съобщи пред изданието, че пандемията „ явно ще бъде част от сюжета, тъй като тези герои живеят в града. А по какъв начин това ще промени връзките, откакто приятелите им изчезнат? Имам огромна религия, че сценаристите ще вземат поради всички аспекти и сюжетът ще е забавен ".

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР