Сара Джесика Паркър и съпругът ѝ Матю Бродерик се появиха

...
Сара Джесика Паркър и съпругът ѝ Матю Бродерик се появиха
Коментари Харесай

Сара Джесика Паркър позира със съпруга и децата си в рядко семейно селфи

Сара Джесика Паркър и брачният партньор ѝ Матю Бродерик се появиха в обществените мрежи като част от симпатична фамилна фотография, на която театралничат с трите си деца. Както наподобява от фрагмента, петчленното семейство е в дома си, отдадено на уюта и отбелязването на скорошния Ден на благодарността.

Кадърът е споделен от 21-годишният наследник на двойката, Джеймс в персоналния му Instagram профил, наред с други моменти от неговото всекидневие.

И единственото, което написа е късото (и празнично): " Наздраве, Калифорния ".

Джеймс, който към този момент е студент в университета Браун в Роуд Айлънд, държи телефона, с който прави фамилното селфи, а директно до него е 58-годишата Паркър. Следват близначките Марион и Табита, които към този момент навършиха 14 години, а 61-годишният им татко - Бродерик се усмихва от другия завършек на фотографията.

Паркър и Бродерик са женени от май 1997 година и през 2002 година посрещат Джеймс, а седем години по-късно - и близначките посредством сурогатна майка.

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик рядко разрешават децата им да попадат под светлината на прожекторите. Ето за какво те съвсем в никакъв случай не съпровождат родителите си на аления килим. И въпреки всичко, от време на време това се случва - през миналия юни, Джеймс бе дружно с Бродерик на премиерата на последния филм на артиста No Hard Feelings, напомнят от Page Six.
 Снимка 643942
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР