Сър Род Стюарт изненада феновете си, като покани 94-годишната си

...
Сър Род Стюарт изненада феновете си, като покани 94-годишната си
Коментари Харесай

Род Стюарт качи 94-годишната си кака на сцената

Сър Род Стюарт изненада почитателите си, като предложения 94-годишната си сестра Мери на сцената по време на последната спирка от турнето си в Обединеното кралство в Единбург.

78-годишният рокаджия изнесе концерт в шотландския град предходната седмица и реши да изведе сестра си пред публиката, до момента в който пееше песента си " Сейлинг " от 1975 година

В клип, споделен онлайн от почитател, се вижда по какъв начин сър Род пее на сцената, облечен в черно сако с пайети, под което е с черна риза с бели райета. По време на осъществяването се вижда по какъв начин сестра му се доближава до него и слага на главата му бяла моряшка шапка с черен връх.

Представяйки я, той споделя: " Това е сестра ми! Тя е на 94! " А Мери маха на публиката, до момента в който стои прегърнала по-малкия си брат.

По-късно артистът показа пред " Мирър ", че е бил доста благополучен да бъде в Единбург със сестра си, като добави: " На 94 години тя е на рокендрол сцената и я обича. Тя ме е учила и продължава да ме учи на живот ".

Двете осъществявания на сър Род в Единбургския палат предходната седмица бяха последните от турнето му в Обединеното кралство.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР