Сър Джим Ратклиф бе доста критичен към организационната структура на

...
Сър Джим Ратклиф бе доста критичен към организационната структура на
Коментари Харесай

Ратклиф е критичен към организационната структура на Манчестър Юнайтед

Сър Джим Ратклиф бе много сериозен към организационната конструкция на Манчестър Юнайтед. Вчера договорката за покупката на 27.7 % от акциите на клуба от неговата компания INEOS бе утвърдена от последната инстанция и той към този момент може да се заеме с измененията, които е подготвил.

" Трябва да погледнем организацията на клуба, тъй като сега не е добра. Вземете да вземем за пример старши треньора: той би трябвало да рапортува непосредствено на изпълнителния шеф. Това към този момент не е допустимо в модерния футбол ", съобщи Ратклиф пред белгийския вестник De Tijd.
 Голям удар за Манчестър Юнайтед - Люк Шоу е навън до края на сезона
Голям удар за Манчестър Юнайтед - Люк Шоу е навън до края на сезона

Той може да изгуби мястото си в състава на Англия за Евро 2024

" Трябва да подсигурим, че верните хора ще се озоват на верните позиции. Всеки човек в управлението би трябвало да е от международна класа. След това е значимо да създадем положителна, другарска, само че и висококачествена среда. Тази просвета липсва. Само в сходна среда може извлечеш най-хубавото от спортистите. Ако успееш, резултатите автоматизирано ще последват. Това е проектът и аз имам вяра в него ", изясни той.

Ратклиф разкри, че поддържа контакт с Алекс Фъргюсън и цени мнението му: " Говоря със Сър Алекс понякога. Той към момента има доста забавна позиция. И аз постоянно чувам какво има да каже ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР