Съпрузи с две малки деца пострадаха тежко при верижен сблъсък

...
Съпрузи с две малки деца пострадаха тежко при верижен сблъсък
Коментари Харесай

Съпрузи с 2 малки деца пострадаха при верижен сблъсък край Враца

Съпрузи с две дребни деца пострадаха тежко при верижен конфликт на фирмен микробус и две коли на пътя край врачанското село Мраморен, оповестиха " Булнюз " и Нова телевизия.

Сигнал за случая, който е станал на прав сектор в региона на някогашния птицекомбинат, е подаден към 15 часа.

По информация на очевидци фирменият микробус, който се движел в посока Враца, внезапно се завъртял на пътя и блъснал челно една от колите - " Ауди ", идваща в посока към село Баница. Зад него пътувал лек автомобил " Мерцедес ", чийто лидер се опитал да избегне удара, само че при въртенето си бусът блъснал и него. И двата автомобила са изхвърчали отвън пътя.

Пострадали са всички, които са пътували в първата кола. Малкото момченце, което е на годинка, е в най-хубаво положение, прецизираха от Спешния център във Враца, само че по-голямата му сестричка е с черепно-мозъчна контузия и е превозена неотложно към " Пирогов ".

Двамата им родители са под наблюдението на лекарите във врачанската болница. По първична информация положението на бащата е по-тежко. 

" Колкото можахме, спряхме кръвоизливите. И майката, и бащата бяха в безсъзнание. Бащата мъчно се разсъни, а също и майката. След това пристигна и полицията, и пожарните, и колите за спешна помощ ", разказва Катя Кръстева, която е станала свидетел на злополуката.

На местопроизшествието дойдоха 5 коли за спешна помощ, две пожарни и полиция. Трафикът бе блокиран, като се образуваха колони от коли. Причините за злополуката се обясняват. Води се следствие.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР