Съпругата украинския президент Олена Зеленска и първата дама на Турция

...
Съпругата украинския президент Олена Зеленска и първата дама на Турция
Коментари Харесай

Олена Зеленска към първата дама на Турция: Ние сме тук за вас и сме готови да помогнем

Съпругата украинския президент Олена Зеленска и първата дама на Турция Емине Ердоган си размениха думи за съпричастност, излиза наяве от Twiiter.

Поводът за това е мощното земетресение, което раздруса Югоизточна Турция и Сирия в понеделник сутринта и лиши живота на стотици хора в двете страни.

" Въпреки личната ни покруса, нашите мисли и молебствия са с Турция през днешния ден. Смъртта и страданието на хиляди хора - неописуема болежка. Емине Ердоган, ние сме тук за вас и сме подготвени да помогнем по всевъзможен вероятен метод. Моите съболезнования на потърпевшите от нещастието. Украйна е с вас ", бяха думите първата дама на Украйна към брачната половинка на Ердоган.

Малко по-късно Емине Ердоган й благодари от името на цяла Турция. Първата дама на южната ни съседка оцени поддръжката на Украйна в тези сложни времена.

" Изправени сме пред болежка, която не може да се опише. Не се колебая, че с единение и взаимност дружно ще преодолеем това ", написа още тя.

I would like to express my country's gratitude for your condolences and support during these hard times. We are facing pain beyond words.
I have no doubt that, with unity and solidarity, we will overcome this together.
— Emine Erdoğan (@EmineErdogan)
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР