Съпругата на загинал моторист търси свидетели на катастрофата, за да

...
Съпругата на загинал моторист търси свидетели на катастрофата, за да
Коментари Харесай

Съпругата на загинал моторист търси свидетели на катастрофата

Съпругата на умрял моторист търси очевидци на злополуката, с цел да се откри виновника. За Plovdiv24.bg Гинка Трайкова изясни, че съгласно свидетелски показания, тракторът въобще не е спрял.

“Искам повече очевидци, желая истината да се разбере. Искам да се разбере отнето ли му е било преимуществото. Някои очевидци, които се свързаха с мен, споделиха, че е излизал, други че е влизал в равнищата. Има спорни отзиви.

Но знам сигурно, тъй като познавам мъжа си, че несъмнено му е било отнето преимуществото. Той се е опитал да спре, само че доколкото знам, тракторът въобще не е спрял. Затова желая с мен да се свържат повече очевидци. Защото съм сигурна, че му е било отнето преимуществото. Самият трактор е имал видимост от която и да е страна. Искам да се разбере истината.

Сигурна съм, че моят мъж не е отговорен. Той си е карал на пътя, само че когато ти лишават преимуществото, какво правиш? Той постоянно е знаел по какъв начин да противодейства. Но този път, като са му лишили преимуществото, се е случило съдбовното ", сподели още Гинка Трайкова.



В момента към момента тече следствието, само че младата жена се притеснява дали то ще бъде обективно. " Не имам вяра на никой в тази страна, виждате какво става с държавното управление. Нека повече хора се свържат с мен, в случай че са видели ". Жената желае същинският провинен да бъде осъден.

Телефонът и може да разберете, като се свържете с редакцията ни на 0886 598 267 .

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР