Съпругата на Уейн Рууни - Колийн, се забърка в скандал,

...
Съпругата на Уейн Рууни - Колийн, се забърка в скандал,
Коментари Харесай

Колийн Рууни се забърка в скандал

Съпругата на Уейн Рууни - Колийн, се забърка в скандал, откакто семейство се оплака, че e било преместено от резервираните още през януари места, с цел да да бъдат настанени футболната брачна половинка и четирите й деца. Това се случило в полет от Фаро (Порт) до Манчестър на 28 юли.

51-годишният Марк Чейсин описа, че платил общо 2735 паунда за билетите плюс спомагателни 60 паунда за непокътнати места. Вместо да летят удобно обаче, те били помолени да се реалокират в задната част на самолета, директно до миришещите тоалетни.

“При чекирането ни споделиха, че местата ни са изменени и би трябвало да ни дадат нови бордни карти. Казаха ни, че ни местят, с цел да бъдат настанени други пасажери”, оплака се финансовият шеф Марк пред “Сън”.
 “Намерих го за неуместно. Ако не е по медицински аргументи или в случай че родител и дете не са разграничени, не разбирам за какво всички ние трябваше да се преместим поради различен пасажер. Говорих с една от стюардесите в самолета и попитал за какво сме били преместени. Тя просто уточни, че Колийн Рууни е на борда”, описа Марк.

Говорител на самолетната компания Jet2 съобщи, че Марк и неговата компания е трябвало да бъдат преместени на задния ред поради “изисквания за сигурност и експлоатация” и че компанията му е възстановила разликата в цената на седалките.

“Трябваше да наеме частен аероплан, в случай че желае всички да седят дружно. Не знам за какво е по-важна от нас. Ако беше някой различен, щяха да му кажат, че седалките към този момент са резервирани”, не спря да недоволства обаче мъжът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР