Съпругата на стария ни вече премиер - Кирил Петков се

...
Съпругата на стария ни вече премиер - Кирил Петков се
Коментари Харесай

Показа й мястото: Линда Петкова се подигра жестоко с Лена Бориславова!

Съпругата на остарелия ни към този момент министър председател - Кирил Петков се подигра хем грубо, хем много фино и тънко със спряганата му за държанка Лена Бориславова. Линда Петкова ясно сподели коя е тя и коя е Лена, както и къде в действителност е мястото на някогашната " дясна ръка " на министър-председателя.



Преди часове Линда пусна няколко щастливи фамилни фотоса в мрежата, от които излиза наяве, че двамата с мъжа й са на неделна приятна разходка измежду планината. Двойката е в село Говедарци, софийско, където се щрака и театралничи ухилена до уши.

Явно Петкова демонстрира, че връзките й с Кирил са все по този начин положителни, двамата се обичат и нищо не заплашва да им помрачи щастието. Най-малкото някаква си държанка и връзка, която е за хотела...



" Браво на Линда, по този начин се прави! Да си знае мястото тая дребната пикла Лена. Защото всеки мъж е със слаби ангели, само че за любовницата постоянно остава дребното откраднато време и няколко часа под завивките. А брачната половинка е тази, която получава цялостното внимание, наличие, празници, уикенди и всичко друго с мъжа си ", разясняват в мрежите.

Принципно самата Линда рядко пуска сходни персонални моменти в профила си, които не са свързани с политическата кариера на брачна половинка й. Така че това несъмнено може да се смята като обществен пестник към съперницата й.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР