Съпругата на скандалния бивш правосъден министър – Иван Демерджиев, се

...
Съпругата на скандалния бивш правосъден министър – Иван Демерджиев, се
Коментари Харесай

Бунт.бг: Съпругата на скандалния бивш правосъден министър – Иван Демерджиев, се радва на чужда ласка

Съпругата на скандалния някогашен правосъден министър – Иван Демерджиев, се радва на непозната милувка, предава уеб сайтът bunt.bg.

“Докато брачният партньор й и министър на правораздаването от служебното държавно управление Иван Демерджиев извършва поети “към знаеш кого” задължения, наподобява, че Анета Демерджиева запълва времето си с различен мъж.” – споделя анонимeн адресант до уеб страницата.

" Тази заран в редакцията ни се получи фотография с спомагателен коментар “Ето какви ги прави министершата брачна половинка Демерджиева”, написа уеб сайтът. Bunt.bg не може да подсигурява истинността на фотографията и изказванието от получения сигнал, само че разгласяват материала, както и фотография на Анета Демерджиева, взета от профила й във фейсбук.

Дали в действителност Анета Демерджиева се е хвърлила в обятията на различен мъж, с цел да накаже брачна половинка си, че не й обръща задоволително внимание, тъй като е ангажиран да извършва нечии поръчки или е вдигнала ръце от него поради сринатата му известност и скандалните чатове, които видяха бял свят- можем единствено да гадаем, написа медията.

На фотографията се вижда по какъв начин русата жена показва внимание към незнаен все още мъж, само че е очевидно, че близостта сред тях е повече от другарска. По-интересното е, че русата дама въобще не прикрива копнежите си по мъжа, намирайки се на публично място, явно някое нощно заведение в огромна компания. Може би, в случай че това е Анета, тя разчита на това, че никой не би я познал и свързал със скандалния някогашен правосъден министър Демерджиев, разясняват от уеб страницата.

Те напомнят, че през ноември изтекоха скандални чатове сред Демереджиев и незнайно лице.

Първият диалог датира от 21 октомври 2021 година Съдържанието му е следното:

Демерджиев: Благодаря ти! Другата седмица ще пристигам и ще ти опиша.

Неизвестен: Всичко ок ли е по мойте тематики? Ще се случат ли нещата?

Демерджиев: Всичко ще бъде свършено, само че малко ще изчакаш, тъй като другата седмица Б.Р. ще обеси Д.Г., като им вземе лиценза, а ти знаеш какъв брой е значимо това за мен и към кой съм поел ангажимент. Беше се изнервил, тъй като по сдружението нищо не излезе, само че е намерил метод да ги закове и този път няма мърдане. Ще ти описвам, когато се забележим.

Неизвестен: Белия е доста непредвидим.

Вторият диалог е с дата 10 ноември 2021 година Разговарят евентуално същите лица. Съдържанието е следното:

Неизвестен: Какво се случва? Вече не вдигаш тел, а даде обещание всичко да бъде ок по моята тематика. Изчаках да приключите с Д.Г., по-късно и Автомагистрали и в този момент се покри. Бях прецизен с парите когато сподели, даде обещание ми бързо развиване, а в този момент се криеш…Какво се случва?

Демерджиев: Прав си за всичко, извинявай за забавянето, само че всичко поето като ангажимент ще бъде изпълнено. Ще се чуем по-късно тъй като в този момент не мога да приказвам. Както виждаш, ще има разбъркване и би трябвало да запазя поста.

През декември София осъмна с лика на Демерджиев и надпис “Бях прецизен с парите”. От тогава скандалният, към този момент някогашен министът, който не съумя да резервира поста си, не се е появявал в медиите, дали се крие, а от кого?



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР