Съпругата на шефа на линейката почина, след като неквалифициран студент

...
Съпругата на шефа на линейката почина, след като неквалифициран студент
Коментари Харесай

Съпругата на шефа на линейката почина, след като неквалифициран студент беше изпратен като първа помощ при спешни случаи

Съпругата на шефа на колата за спешна помощ умря, откакто неквалифициран студент беше изпратен като първа помощ при незабавни случаи 999.

Студентът механик участва, откакто брачната половинка на ръководителя на Шотландската работа за спешна помощ Том Стийл Джилиън колабира в Коатбридж, Ланаркшир. Но тя умря от хипотетичен сърдечен арест без наличието на изцяло подготвен фелдшер.

Докато студентката по-рано беше част от екип с дипломиран парамедик, те отпътуваха за среща, тъй че ученичката беше сама да лекуване на незабавния случай. Резервен екип беше изпратен от Ливингстън да помогне, само че Джилиан от Ланарк умря на 7 февруари. Смята се, че ученичката е VQ4 -техник, което значи, че може да извършва работата на дипломиран механик, само че единствено под управлението на наблюдаване на различен механик или фелдшер.

Вътрешен човек от кола за спешна помощ сподели: „ Жената се нуждаеше от изцяло дипломиран парамедик, само че не го получи. Единственият разполагаем запас беше студент. Не можем да разберем за какво контролната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР