Съпругата на родната звезда в кеча в САЩ Мирослав Бърняшев,

...
Съпругата на родната звезда в кеча в САЩ Мирослав Бърняшев,
Коментари Харесай

Българинът Миро се върна в кеча, жена му Лана не го е изоставяла

Съпругата на родната звезда в кеча в Съединени американски щати Мирослав Бърняшев, Лана, се прибира при него, признава самата тя. Преди месеци бе публикуван слухът, че хубавицата го е напуснала, само че никой от двамата не разяснява тематиката.



Лана прекара известно време в Южна Америка, което предизвика слуховете. Преди дни самата кечистка имаше диалог с почитателите си, а на въпроса дали е напуснала мъжа си, тя отговори, че разлъка няма, просто е трябвало да прекара известно време надалеч по свои си бизнес каузи и след дни се връща при него в Щатите.
 Си Джей Пери, преди известна като Лана Си Джей Пери, преди известна като Лана


През 2019 година Лана бе обществено нацелувана от своя сътрудник Боби, след което се стигна до разлъка. Година по-късно Лана и Русев напуснаха федерацията WWE и самият кечист призна, че всичко е било сюжетна линия на шоуто за повдигане на гледаемостта. " Тогава взехме решение, че с цел да поддържаме сюжета, е най-добре Лана да се изнесе от фамилната ни къща в Нешвил, Тенеси. Нито е имало невярност, нито сме се разделяли ", призна тогава Бърняшев.

Само преди вечер самият Миро се появи изненадващо на шоу на федерацията ТНТ, на която бе първенец, само че не участваше в борбите от края на предходната година. Българинът проби в комерсиалната свободна битка преди години като част от федерацията WWE, където се подвизаваше под името Александър Русев и в началото бе представян като руснак. Там нашенецът се залюби с колежката си Лана. Имената " Русев " и " Лана " са патентовани от WWE и те нямат право да ги употребяват отвън техните шампионати. След като напуснаха тази федерация, двамата трябваше да стартират с нови имена, като българинът избра родното си Миро, а Лана към този момент е Си Джей Пери.
 
Вечерта, когато биткаджийката заяви, че се връща в Щатите при брачна половинка си, самият Миро шумно се появи на шоу на ТНТ и без даде пояснения, се насочи за диалог към офиса на шефовете. Явно от договарянията е имало резултат, защото бе разгласен мач сред тимове по трима, където Миро ще си партнира с Жилото и Дарби Алън против отбора " Черната къща ". Докато играеше за федерацията WWE, Бърняшев, под името Русев, направи дълга победна серия и стана първенец на Съединени американски щати. Накрая претърпя загуба от Джон Сина, който му лиши купата по време на грандиозното шоу " Кечмания 30 ". Сега съгласно осведомени Миро има късмет да се бие и за международната купа на ТНТ на 28 май в Лас Вегас на шоуто " Двойно или нищо " в мач сред четирима кечисти по едно и също време.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР