Съпругата на принц Хари - Меган Маркъл се осланяше на

...
Съпругата на принц Хари - Меган Маркъл се осланяше на
Коментари Харесай

Меган с първа реч на австралийската обиколка

Съпругата на принц Хари - Меган Маркъл се осланяше на претърпяното от нея, с цел да може по време на първото си слово в границите на кралската обиколка в Тихоокеанския район да изнесе вълнуваща тирада пред студенти на остров Фиджи в интерес на правото на девойките да получат обучение, съобщи Франс прес.

В университета на Южния Пасифик на архипелага Фиджи някогашната звезда от сериала "Костюмари " се изрече в интерес на по-добър достъп до висшето обучение за дамите.
20

"За дамите и девойките в разрастващите се страни това е от жизненоважно значение. Да им се даде достъп до образованието е с основно значение за общественото и икономическото развиване. Когато получат подобаващите за реализиране на триумф принадлежности, девойките могат да сътворят необикновено бъдеще освен за себе си, само че и за всички към тях ", сподели херцогинята на Съсекс.
20

Меган Маркъл, която чака дете идната пролет, има тапия от Северозападния университет в Чикаго. Тя оповести учредяването на две стипендии, с цел да се окуражат дамите да се образоват в университети в Тихоокеанския район, пояснявайки, че за нея висшето обучение е нещо необикновено и съдбоносно, въпреки финансирането му да бе предизвикателство.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР