Съпругата на принц Хари - Меган Маркъл, разкри в интервю

...
Съпругата на принц Хари - Меган Маркъл, разкри в интервю
Коментари Харесай

Меган Маркъл сподели ужасна новина - загубила е второто си дете

Съпругата на принц Хари - Меган Маркъл, разкри в изявление за New York Times, че е изгубила второто си дете. Трагедията се е случила при преместването на фамилията в Съединени американски щати.

Актрисата разкри, че през юли е пометнала след мощни заболели, които почнали, до момента в който сменяла пелените на първородния си наследник Арчи. Маркъл била настанена в болница, а по-късно траяла лекуването си у дома.

Описвайки сърцераздирателния миг, тя разкри, че още преди аборта е чувствала, че нещо не е наред:

„ Беше юлска заран, която стартира както нормално, както всеки различен ден - подготвяне на закуска, хранене на кучетата, витамини, намиране на изчезналия чорап, взимане на молива, който се е търкалял под масата. И оформяне на косата в опашка, преди да взема сина си от креватчето. След промяната на памперса усетих изострен конвулсия. Седнах на пода със сина си на ръце, тананикайки приспивна ария, тъй че и двамата да се успокоим. Веселата мелодия внезапно контрастираше с чувството ми, че нещо не е наред. Знаех, държайки първото си дете на ръце, че изгубвам второто си дете ", показва Меган.

" Седейки в болничното легло, гледайки по какъв начин сърцето на брачна половинка ми съкрушено, до момента в който той се пробва да пробва да успокои моето сърце, осъзнах, че единственият метод да стартира да се възвръщам, е да си задам въпроса " Добре ли си? ", прибавя тя и споделя още веднъж какво значи да изгубиш дете:

" Да загубиш дете значи да носиш съвсем непоносима тъга, претърпяна от мнозина, само че за която малко от тях споделят. В болката от загубата си, брачният партньор ми и аз открихме, че в стая от 100 дами 10 до 20 от тях ще са имали импровизиран аборт. И макар зашеметяващата обща линия на тази болежка, диалогът остава табу, посипан с (неоправдан) позор и продължаващ цикъл на уединен печал. Някои самоуверено споделят своите истории; те отвориха вратата, знаейки, че когато един човек приказва истина, това дава право на всички нас да вършим същото. Научихме, че когато хората питат по какъв начин се оправя някой от нас и когато в действителност слушат отговора, с отворено сърце и разум, товарът от тъга постоянно става по-лек - за всички нас. Поканени да споделим болката си, ние дружно вършим първите стъпки към изцелението ", прибавя Маркъл.

" Така че на този Ден на благодарността... Нека се ангажираме да попитаме другите: " Добре ли си? " Колкото и да не се съгласяваме, колкото и физически да сме дистанцирани, истината е, че сме по-свързани от всеки път поради всичко, което сме претърпели самостоятелно и групово през тази година... ", показва още в изявлението си в New York Times Меган Маркъл.

Крайно персоналното признание на кралската персона, извънредно за протокола в Бъкингамския замък, идва в миг, когато тя води дружно със брачна половинка си юридическа борба против медиите, които упреква, че нахлуват неканени в персоналното й пространство. Принц Хари, който е шести по реда на заместничество на английския трон, неведнъж обвиняваше медиите, че оказват голям напън върху фамилията му и че са били една от основните аргументи да се отдръпна от формалните си отговорности към кралското семейство.

Бившата 39-годишна американска актриса Меган Маркъл води правосъдно дело против в. " Мейл он сънди " за публикуването без позволение на нейно писмо до татко й от м. август 2018 година.

Кралската двойка се откри в Калифорния, където е в открита война с медиите, като подаде тъжба през месец юли против американска организация, упрекната в това, че е разгласила фотоси на сина им Арчи, направени в градината им.

Тридесет и шест годишният Принц Хари се обърна към правораздаването против различен английски таблоид, " Мирър ", за хипотетично нелегално подслушване на телефонните му диалози.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР