Съпругата на премиера Кирил Петков Линда ще бъде част от

...
Съпругата на премиера Кирил Петков Линда ще бъде част от
Коментари Харесай

Линда Петкова с нова визия - няма нищо общо с небрежния й вид в Рим и на приема за 24 май

Съпругата на премиера Кирил Петков Линда ще бъде част от журито на интернационалния фотоконкурс Art Food Inspirations, в който ще прави оценка гозбите на наши готвачи и фенове на кухнята.

Новината показа самата тя в профила си в обществената мрежа Facebook, където е много дейна по принцип. Линда прибавя, че на драго сърце е приела поканата да журира, защото тематиката на състезанието е близка до нея - готвене, красиви фотоси и ентусиазъм.

" Моето ентусиазъм в кухнята са децата ми, които се нуждаеха от специфична диета, заради здравословни аргументи. Аз трябваше да се науча по какъв начин да сготвям храна, подобаваща за тях. Постепенно това се трансформира в съществено занятие: други майки ме молеха да върша торти за рождените дни на децата им и по този начин незабелязано стигнах до бизнеса, който през днешния ден е мое предопределение - Amelie Sweet Shop ", споделя премиершата.

Към обявата си Линда прибавя няколко фотоси, направени особено за задачите на състезанието. На фотосите канадката наподобява в отлична форма. Визията й също е впечатляваща - няма нищо общо с небрежния й тип по време на държавната аудиенция в Рим и последвалия банкет, даван от президента Радев по случай 24 май. Докато на упоменатите две събития, в които тя се включи в качеството си на брачна половинка на премиера, и за жалост не се бе съобразила с протоколните правила, съпътстващи тази социална роля, то тук Линда очевидно е употребила услугите на професионал стилист, тъй като градацията във визията й е явна. Всеки подробност - от аленото червило през повърхностно падащите къдрици до марковите тоалети е на мястото си.

Явно за фотосесията е оказал помощ и самия снимачен екип, тък като позата и излъчването на канадката нямат нищо общо с тези от Рим или резиденция " Бояна ", където премиершата бе очевидно обезпокоена и не се усещаше на мястото си - на всички фотоси е със свити ръце пред корема, като че ли застанала в отбранителна позиция, и леко присвит тил. На новите снимки пък е много по-раздвижена, лицето й сияе, очите - показват страст. Въпреки че се виждат и издайнически следи от потреблението на фотошоп стратегия, Линда очевидно плува в свои води.

Определено новата визия отива на госпожа Петкова, отива и на една брачна половинка на министър председател.

Популярна процедура в доста страни в Европа и даже в Съединени американски щати е съпругите на водачи, заемащи висши държавни постове, да прибягват до услуги на стилист.

Така освен самите дами ще се усещат на място, а и цялата общност ще се гордее със своя заслужен представител пред света.



Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР