Съпругата на легендарния треньор Алекс Фъргюсън - Кати, е починала

...
Съпругата на легендарния треньор Алекс Фъргюсън - Кати, е починала
Коментари Харесай

Семейна трагедия за Алекс Фъргюсън! Загубата

Съпругата на именития треньор Алекс Фъргюсън - Кати, е умряла на 84-годишна възраст, оповестиха от фамилията. Двамата бяха женени от 1966-а и имат трима синове, 12 внуци и един правнук.

Кати изигра значима роля в живота и кариерата на някогашния управител на Манчестър Юнайтед. Заради нея през 2013 година той реши да се отдръпна от специалността. Тогава умря близначката й и шотландецът избра да бъде покрай нея в тежкия миг.
-->
“Една вечер забелязах по какъв начин Кати, до момента в който гледаше телевизия, си подвигна погледа нагоре към тавана. Осъзнах, че тя се усеща изолирана ”, спомня си Фъргюсън.

През 2002-ра точно дамата разубеди експерта от проектите му още тогава да се откаже от треньорския поминък. Според мениджъра Кати му била споделила следното: “Първо, добре си със здравето. Второ, няма да ми се пречиш из къщата и трето - така и така си прекомерно млад (60-годишен - б.р.).

През 2018 година шотландецът претърпя мозъчен кръвоизлив, само че по-късно се възвърне изцяло. Направи усещане, че напоследък той не присъстваше на семействата на Манчестър Юнайтед.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР