Съпругата на Крум Савов - Мая Савова ще чукне 47

...
Съпругата на Крум Савов - Мая Савова ще чукне 47
Коментари Харесай

Няма такъв смях: Вижте каква се показва Мая Савова в мрежата и каква е в реалността!

Съпругата на Крум Савов - Мая Савова ще чукне 47 лазарника тази година. Двамата с Крум имат разлика от 16 години, което си е доста, а и самата Мая несъмнено младее. Но надалеч не толкоз, колкото желае да ни убеди. И признаваме, че до неотдавна й се получаваше, тъй като... нали знаете - обществена мрежа, фотошоп, филтри...



Да, за годините си, Мая наподобява отлично, само че фотосите, които пуска в последно време, са все по-обработени. Дотолкова, че на множеството от тях наподобява като нарисувана. Целта е ясна и тя е стягане на лицето и най-много на овала, който действително й е провиснал, макар парите и процедурите.



Добре, че е " Черешката на тортата ", където Савова беше измежду участниците, че да ни се отворят очите за истината. Макар и там да има игра на светлини, специфичен грим и прочие... Но въпреки всичко голямата разлика на Мая в нета и Мая действително си пролича.



Както сами виждате, на обработените от нея снимки, тя има не стегнат, а напряко изписан овал. Докато истината въобще не е такава - виждаме много отпуснати тук-там очертания и ясно изразена двойна брадичка. Текстурата на кожата също не е толкоз уау, колкото е на фотосите.

" Абе, симпатяга си, само че и ти се тръшна от тая фикс идея по " съвършенството ", дето не съществува. Я гледай някогашната ти колежка Вихра Петрова какъв брой е по-естествена ", пишат консуматори.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР