Съпругата на известния петрички Тома Гунчев - Ирена, е жената

...
Съпругата на известния петрички Тома Гунчев - Ирена, е жената
Коментари Харесай

ТРАГЕДИЯ В ПЕТРИЧ! Съпругата на известния адвокат Тома Гунчев е загинала след падане от 100 метра в Пирин

Съпругата на известния петрички Тома Гунчев - Ирена, е дамата починала след рухване в улей, в региона на връх " Джано ", в през вчерашния ден. 53- годишната Ирена е получила голям брой контузии и към 17.30 часа е издъхнала, макар незабавната избавителна интервенция с присъединяване на хеликоптер, оповестява " Струма.ком ".

Инцидентът е станал към 14.30 часа, тогава е постъпил сигналът в планинската избавителна работа в Банско, само че защото върхът е на 2700 метра височина, имало и сняг и било извънредно рисково, спасителите потърсили помощ от военното министерство.
свързани новини12141преди 16 часа
Вертолет " Кугар " е изхвърчал от база Крумово и се присъединил в акцията. Жената е била качена на хеликоптера към 17 часа, предадена е на незабавните медици, само че издъхнала от контузиите си в разложката болница.

Несъвместими с живота пострадвания на главата и вътрешните органи открили лекарите в Разлог, защото е паднала от към 100 метра височина.

Черната вест обиколи мълниеносно южния град. Ирена Гунчева е обожавала планината, правила е тежки преходи, разясняват съгражданите и, потресени от нещастието.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР