Съпругата на Добромир Гущеров–Диана и самият той решиха да си

...
Съпругата на Добромир Гущеров–Диана и самият той решиха да си
Коментари Харесай

Гущерови спират с лова: Повече няма да убиваме животни!

Съпругата на Добромир Гущеров–Диана и самият той взеха решение да си създадат необикновен подарък за рождения ден–спират с лова на животни. Диана сама разгласи, че двамата са запалени ловци, само че са взели решение да не практикуват повече обичания си спорт, научи HotArena.

„ Спираме с лова, повече няма да убиваме животни. Въпреки че името ми е на богинята на лова, няма да го вършим повече, защото към този момент ще се занимаваме с новия ни домакински любим.
Подарих го на Добромир за рождения си ден ”, споделя още Диана.

Съпругата на някогашния народен представител от Българска социалистическа партия го изненада за рождения му ден с малко кученце. Двойката до неотдавна се развличаше като ходеше на лов, а Диана има в сбирката си даже отстрелян планински козел. Днес обаче това е минало и тя се е насочила към по-приятни занимания.

Тържеството във връзка рождения ден на Гущеров–старши, се организира в Силистра, където предприемачът държи първокласен шестетажен хотел-ресторант, който включва три заведения за хранене и нощен бар, написа " България през днешния ден ".

Всяка от стаите е с друго обзавеждане в жанр XVIII-XIX век.

Според слуховете Гущеров продължава да следи деликатно и политическата конюнктура у нас, а освен бизнеса си. Той обаче не счита да се връща в политиката и откакто напусна Българска социалистическа партия се отдаде напълно на бизнеса си.

Въпреки че е мечтан участник в идните избори, предприемачът към този момент стои надалеч от тази тематика. И вместо това се любува на времето със брачната половинка си Диана.

Двойката има много трагични прекарвания, преди да се съберат. И двамата минават през тежки разводи, а публично са семейство от пет години.

Заради Диана, Гущеров — старши съумя да смъкна цели 54 кг. И продължава да се поддържа във форма с помощта на нея.

Малцина знаят, че той продуцира и предаването „ Клуб НЛО ”, за което и до през днешния ден си спомня за „ приключила, само че напълно не обич ”. И даже е създател на някои от текстовете в шоуто като „ Тиха коледна ”, „ Сватба ” и „ Фирмаджия ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР