Съпругата на бившия национал по ръгби на Италия Андреа Бенати

...
Съпругата на бившия национал по ръгби на Италия Андреа Бенати
Коментари Харесай

Трагедия! Съпруга на ръгбист уби децата им

Съпругата на някогашния национал по ръгби на Италия Андреа Бенати - Антонела Барбиери, е била задържана по съмнение, че е умъртвила двете им дребни деца, а след това е направила опит да се самоубие.

Трагедията се е разиграла в дома на фамилията в град Судзара. Там Антонела задушила с възглавница 2-годишната си щерка Ким. След това някогашният модел се качва в колата си с 5-годишния си наследник Лоренцо, който наръгва с кухненски нож, а след това го забива в корема си. Тя е била открита от инцидентен минувач, който се обажда за помощ. Дошлите медици вършат всичко по силите си и избавят младата жена.

За Барбиери от дълго време се знае, че има психологични отклонения и даже е била лекувана в клиника. В момента е в устойчиво положение.

"Пациентката е в схващане. Състоянието й е устойчиво. Разказа, че е чула гласове ", оповестяват от болничното заведение, в което за момента дамата.

В същото време от италианската федерация по ръгби показаха поддръжката си към Бенати и фамилията му: "Цялото италианско ръби семейство е с Андреа в този драматичен миг ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР