Съпругата на американски военноморски офицер, който беше затворен в Япония

...
Съпругата на американски военноморски офицер, който беше затворен в Япония
Коментари Харесай

Съпруга на военноморски офицер, осъден в затвора в Япония, призовава Байдън да смекчи присъдата, тъй като САЩ го изпращат в затвора след завръщането

Съпругата на американски военноморски офицер, който беше затворен в Япония и се върна вкъщи единствено с цел да бъде изпратена в пандиза, с цел да извърши наказването, сподели, че е „ несъмнено “ Президентът Байдън има властта да смекчи присъдата или да помилва брачна половинка си.

Съединени американски щати. Военноморският лейтенант Ридж Алконис беше освободен от Япония по-рано този месец в ареста на Съединени американски щати, откакто беше затворен по обвинявания, произлизащи от гибелта на двама японски жители, които той блъсна с колата си, до момента в който слизаше от връх Фуджи през 2022 година Въпреки това, откакто най-сетне се завърна в Съединените щати, Алконис още веднъж беше вкаран в пандиза от американските управляващи, с цел да извърши присъдата си в пандиза, наложена от Япония.

Във вторник брачната половинка на Алконис Британи приказва пред Fox News и беше запитана дали има вяра, че президентът Байдън може или би трябвало да размени трите си -годишна присъда.

Британи Алконис сподели пред „ America's Newsroom “, че командващия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР