Съпругата на Алексей Навални, Юлия, е заминала обратно за Германия

...
Съпругата на Алексей Навални, Юлия, е заминала обратно за Германия
Коментари Харесай

Съпругата на Алексей Навални е заминала за Германия

Съпругата на Алексей Навални, Юлия, е отпътувала назад за Германия за „ частно посещаване “, часове откакто съветските управляващи издадоха заповед за арест на един от най-големите съдружници на рецензия на Кремъл.

Предполага се, че пасажер от нейния полет е съобщил на агенция „ РИА Новости “, че я е забелязал в директната зона на летището във Франкфурт в сряда вечерта, написа „ Индипендънт “.

Никой от екипа ѝ обаче не е удостоверил за пътуването, а изданието „ Шпигел “ отбелязва, че юристът на Юлия е споделил, че не знае дали тя „ в действителност е летяла “ до Германия въобще.

Местонахождението на децата на Навални също е неразбираемо, въпреки че се появиха спекулации, че се намират в чужбина.

Руският опозиционер отпътува за Берлин през август предходната година за лекуване в клиниката „ Шарите “ след отравяне с невропаралитичния сътрудник „ Новичок “ в град Томск. В средата на януари, незабавно след идването си на летище „ Шереметиево “, бе задържан за 30 дни, а след това бе наказан на 2 години и 8 месеца затвор поради нарушение на условна присъда от 2014 година. Юлия бе измежду протестиращите в символ на неодобрение против задържането на брачна половинка ѝ, а след това бе задържана от чиновниците на реда минимум два пъти.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР