Съпругът на председателката на Долната камара на американския Конгрес Нанси

...
Съпругът на председателката на Долната камара на американския Конгрес Нанси
Коментари Харесай

Чук по главата мъжа на шефката на Конгреса

Съпругът на председателката на Долната камара на американския Конгрес Нанси Пелоси се възвръща след интервенция. Пол Пелоси беше нападнат през вчерашния ден сутринта с чук от мъж, който е питал „ Къде е Нанси “? 82-годишният Пелоси е с фрактура на черепа и съществени пострадвания на дясното рамо и ръцете.

По време на предизборно събитие във Филаделфия президентът Джо Байдън съобщи, че политическото принуждение няма място в Съединените щати.

„ Няма място в Америка. Твърде доста принуждение, политическо принуждение, прекалено много ненавист и жлъчност. Какво ни кара да си мислим, че една партия може да твърди, че изборите са машинация – всичко това е куп неистини. Какво ни кара да си мислим, че това няма да скапе политическия климат. Прекалено е, стига толкоз! “

Лидерът на републиканците в Сената Мич Макконъл съобщи, че е „ ужасяващ и погнусен “ от офанзивата.

Нападението идва единствено седмица преди изборите за Конгрес в Съединените щати.

Няколко часа след новината за офанзивата против Пол Пелоси американското държавно управление популяризира бюлетин до чиновниците на реда в цялата страна, в който се предизвестява за повишена заплаха от екстремизъм и принуждение против претендентите на изборите.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР