Съпругът на Бритни Спиърс иска да получи финансова издръжка от

...
Съпругът на Бритни Спиърс иска да получи финансова издръжка от
Коментари Харесай

Съпругът на Бритни Спиърс иска да получи финансова издръжка от певицата след развода


Съпругът на Бритни Спиърс желае да получи финансова прехрана от певицата след развода, както и тя да заплати хонорара на юристите му, . Сам Асгари и изпълнителката са разграничени от 28 юли, само че едвам през вчерашния ден (17 август) стана известно, че той е подал молба за бракоразвод.

Асгари е подал молбата в окръжния съд на Лос Анджелис, а като причина за анулиране на брака е показал " непреодолими разлики ". От молбата за бракоразвод се вижда също по този начин, че Сам Асгари ще търси финансова поддръжка от Спиърс, като в същото време ще й попречи тя да получи такава от него. Стойността на имуществото на двойката, както и на общите им притежания, към момента не е избрана.

" Сам в никакъв случай не е имал и няма да има отрицателни планове към Бритни. Той постоянно я е подкрепял и ще продължи да го прави ", сподели представителят на Асгари Брендън Коен. Певицата от своя страна към момента не е коментирала раздялата.

Бритни Спиърс се срещна и стартира да излиза с модела и артист Сам Асгари, когато той се снима в клипа към песента й Slumber Party през 2016 година Двойката подписа брак на 9 юни 2022 година в Калифорния, а на сватбата участваха звезди като Селена Гомес, Дрю Баримор, Парис Хилтън и Мадона. Бракът им е първи за 29-годишния Асгари и трети за 41-годишната певица.
   
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР