Съпруга и майка на две деца се нуждае от спешно

...
Съпруга и майка на две деца се нуждае от спешно
Коментари Харесай

Майка на две деца се нуждае от трансплантация на сърце, за да живее

Съпруга и майка на две деца се нуждае от незабавно лекуване, с цел да живее. Нужно е да се извърши трансплантация на сърце, а цената за интервенцията е непостижима за фамилията й. Сумата, която би трябвало да се събере за 35-годишната Гюлен е 127 130 лв..
Прочетете още
Ето и нейната история:

„ Казвам се Гюлен и съм на 35 години от град Русе. Имам брачен партньор и две прелестни деца, на 11 и 8 години. Животът ми и този на моето семейство беше изцяло естествен и благополучен до март 2020 година. След едноседмично неразположение посетих лекари, които след многочислени и обстойни прегледи откриха междупредсърден недостатък на сърцето, синус венозус вид. Състояние, което се открива в доста ранна възраст, само че при мен е останало прикрито дълги години и към този момент нанесло съществени вреди на сърцето ми. Лекарите от Русе ме насочиха към болница в София, където потвърдиха диагнозата. Беше ми направена незабавна интервенция, при която затвориха сърдечния недостатък.

За страдание интервенцията не усъвършенства положението ми и след нея се постановиха голям брой други процедури. През септември същата година ми беше подложен пейсмейкър, тъй като на няколко пъти губих схващане и припадах. Последваха две аблации за справяне със мощните ритъмни нарушавания. Животът ми се трансформира в същински пъкъл, прекарвах повече време в болничното заведение в сравнение с със фамилията ми. Въпреки всички медикаменти, които одобрявам, многото процедури положението ми продължи да се утежнява. В момента съм със сърдечна непълнота. Трудно пропътувам повече от пет метра, без да спра да си умря. Пия огромни дози диуретици и все пак всичките ми органи и крака събират вода.

За страдание диагнозата е неприятна, няма какво повече да се направи, постанова се трансплантация на сърце. Времето ми изтича. С всеки ден се утежнявам.

Лъч вяра получихме от болница в Турция, която предлага да направи новаторска процедура за промяна на двете сърдечни клапи- triclip и mitraclip. Вярват, че това ще ми завоюва време и ще усъвършенства качеството ми на живот. Искам да мога да се грижа за децата си, те имат потребност от майка.

Сумата е 127 130 лв. и е непостижима за фамилията ми. Ще следват и други прегледи, визити и престой в болничното заведение би трябвало да сме готови за тях. Пътят е дълъг, само че аз желая да потегли по него. Това е моята вяра за живот ”, написа тя.

Може да дарите с карта, Paypal, ApplePay, GooglePay, Revolut.



Дарителска сметка:

Титуляр: Гюлен Гюлчин Мустафова

IBAN: BG50BPBI 7921 4046 7857 01

BIC: BPBIBGSF

Юробанк България АД/ Пощенска банка
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР