Съпруг №3 на фолкпевицата Мария – Мирослав Соколов – Миро

...
Съпруг №3 на фолкпевицата Мария – Мирослав Соколов – Миро
Коментари Харесай

Гръм в рая! ГДБОП готви ареста на съпруга на певицата Мария, оказа се голям мошеник

Съпруг №3 на фолкпевицата Мария – Мирослав Соколов – Миро Дзвера, се оказа прост шарлатанин, издаде пред „ Уикенд ” източник от подземния свят, наясно със схемите на 35-годишния хитрец.
Миро Дзвера до този миг бе прочут като потвърден женски пехливанин, крепко млатещ Мара Отварачката, която на няколко пъти го зарязва и след това прибира назад.
Всъщност, Мирослав с живописния прякор Дзвера не е нито предприемач, нито лихвар, а най-обикновен шарлатанин, който се е специализирал в „ щавенето ” на непознати застрахователи. Схемата почнала да се пропуква, откакто негов непосредствен другар декларирал в края на есента, че до момента в който обядвал в ресторант в региона на Народното събрание, незнаен автокрадец отмъкнал паркираното му пред заведението лъскаво порше. Разследващите служители на реда незабавно се усъмнили, че в зорко защитавания регион, прочут като „ Триъгълника на властта ”, някой автоджамбазин би поел риск да открадне скъпарското порше, освен това измежду бял ден.
Проверката на криминалистите открила, че шеф на дружеството-собственик на колата е точно Мирослав Соколов. Освен откраднатото порше, на компанията му се водели още три безусловно идентични като марка, модел и цвят автомобила. При направена инспекция в КАТ се оказало, че няма данни три от четирите коли на Миро Дзвера да са минавали на канал в КАТ и още по-малко да са били внасяни в страната ни.
Причината станала ясна – това са така наречен коли-двойници. В схемата с мнимото вписване на първокласните возила взели участие корумпирани ченгета от КАТ, фалшификатори на документи от региона на Пазарджик, както и притежател на съвременна автокъща в южната част на София. Впоследствие всеки от двойниците, само че към този момент публично регистриран с български табели и с постоянни родни документи за благосъстоятелност, бил застрахован в локални клонове на огромни интернационалните застрахователи.
Логично мъжът на Мара Отварачката, който съгласно приятелите му самичък си измислил страховития прякор „ Дзвера ”, избягвал да влиза в радара на фирмите на починалия Алексей Петров и боса от СИК Младен Михалев – Маджо, които са известни с респектиращите си структури.
По описаната скица минавали десетки коли, с някои от които обичаше да се снима самата Мария, до момента в който го раздаваше щастливо омъжена за измамника. Луксозният живот за Соколов не траял дълго, откакто Дзвера повярвал в своята незаменимост и почнал да се държи надменно и пренебрежително с близките. Самозабравилият се измамник „ запалил ” с пари собствен непосредствен – прочут предприемач, който бил отворен на схемата. Прецаканият баровец обаче подшушнал каквото би трябвало на който би трябвало и държавната машина в лицето на ГДБОП се задействала. Антимафиотите към този момент трескаво събирали данни за незаконната активност на Соколов и съгласно източници се готви ареста му.
Самата Мария, която имала нещастието да опита постоянно шамарите на Миро Дзвера, също била склонна да помогне на полицията, в случай че Соколов не дублира офертата, която й направи, с цел да смени показанията си за нанесения й побой при започване на годината. След като усетил жегата зад ъгъла, Соколов се скрил от светлините на прожекторите и умувал по какъв начин да се избави от ареста, който се очертавал като неминуем и напълно неотдавнашен.
Последно за комичната двойка се чу, че още веднъж е разграничена. Чалга дивата даже изтри всичките си фотоси със брачен партньор №3 и махна брачната си халка в търсене на ново любовно премеждие.
В началото на ноември 41-годишната заралийка Мария Кирова публично отдръпна жалбата против мъжа си за следващия побоя над нея напролет и приключи бракоразводно дело в Районен съд Костинброд. Сагата стартира на 21 март т. година при следващ скандал сред двамата в жилището на Отварачката. Миро изпуснал нервите си и почнал да шамаросва фолкдивата, известна с великодушното си деколте. Той я удрял даже с юмруци в главата, а най-после я съборил на земята и я ритал по цялото тялото. След зверския бой Мария подала сигнал в полицията против Миро Дзвера и си извадила здравно за контузиите.
По-късно обаче Мара елементарни на домашни си принудител и двамата се сдобриха. Мълви се, че това се е случило след солидна сума, подадена в брой на Отварачката и предадена на предпазване при майка й Йорданка „ за черни дни ”.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР