Съпредседателят на Продължаваме Промяната Кирил Петков обяви, че в сряда

...
Съпредседателят на Продължаваме Промяната Кирил Петков обяви, че в сряда
Коментари Харесай

„Продължаваме промяната“ и ДБ с обща кандидатура за кмет на София, връщат се в пленарна зала

Съпредседателят на „ Продължаваме Промяната ” Кирил Петков разгласи, че в сряда се връщат обратно в пленарната зала. Тогава те ще предложат краткотрайната комисия за измененията в Изборния кодекс. Това сподели пред Нова тв съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков. Той добави че в София е наложително да имат един претендент за кмет с " Демократична България ".

За мен демократичната общественост би трябвало да се сплоти, сподели той, запитан дали това може да е Борис Бонев. Добави, че тук-там с Демократична България могат да имат общи претенденти и в други градове.

Снощният митинг ми даде вяра, че на хората им пука, разяснява Петков излезлите през вчерашния ден пред Народното събрание хиляди на проява срещу връщането на хартиената бюлетина.

  " Много по-важна тематика е бюджетът, минималната работна заплата, данъчните заеми за младите фамилии, политиката за пенсиите ", добави някогашният министър председател. И изясни, че го боли, че БСП, Движение за права и свободи и ГЕРБ от всичко това избрали да се занимават с Изборния кодекс. " Те бързаха с него, направиха го през нощите. Защо би трябвало най-важните въпроси по него да се вземат решение по нощите ", запита Петков. И дефинира служилото се като опит за кражба на демократичния избор на българите. Според него по този начин се готвело да се върнат още веднъж 160 000 невалидни бюлетини и да има операции в протоколите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР