Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков обясни второто място на

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков обясни второто място на
Коментари Харесай

Кирил Петков обясни второто място на ПП с инфлацията

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков изясни второто място на партията си в извършените през вчерашния ден парламентарни избори с инфлацията, която разочаровала доста от евентуалните ѝ гласоподаватели.

Петков за повторно след изказванията си нощес съобщи, че партията му няма да влиза в коалиция с ГЕРБ или Движение за права и свободи. Той отхвърли и опцията Политическа партия да образува обща парламентарна група с " Демократична България " и повтори, че ГЕРБ би трябвало да поемат отговорностите на първа политическа мощ.

" Тези хора би трябвало да се реформират, би трябвало да се трансформират ", сподели той за Движение за права и свободи и ГЕРБ. " Няма по какъв начин да се събудим тази заран и да кажем " Делян Пеевски " не е проблем ".

" Инфлацията заля цяла Европа и животът стана доста по-скъп ", добави Петков. " Много хора се разочароваха, че животът стана по-труден ".

Той разясни, че става дума основно за дребните обитаеми места, " чиито приходи не са се качили със същата скорост както инфлацията ".

Това се е случило макар, че Политическа партия са обясявали през акцията, че политиката на ПП е да се покачват приходите.

" Опитахме се да базираме нашата акция на стъпките, които направихме за седем месеца ", сподели той.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР