Съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев взриви“ ГЕРБ и пленарната

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев взриви“ ГЕРБ и пленарната
Коментари Харесай

Василев пищи от ужас, хвърля обвинения: Целият цирк с Изборния кодекс е заради ,,Месито от Банкя“

Съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев „ взриви “ ГЕРБ и пленарната зала с забавно умозаключение за аргументите ГЕРБ и Българска социалистическа партия дружно да гласоподават измененията в Изборния кодекс, целящи връщането на хартиените бюлетини.

Според него „ целият този цирк е, с цел да може Месито от Банкя (визира водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който се съпостави с аржентинския голмайстор Лионел Меси по време на Мондиала – б.р.) да вплете Българска социалистическа партия в интриги и да саботира действието на този парламент и опцията за образуване на държавно управление “.

В спор дали да отхвърлят ветото на президента Румен Радев, наложено върху въпросния ремонт на изборния закон, Василев разкри, че се цели връщането на лишаването от право на глас на най-малко половин милион души посредством операция на недействителните бюлетини по метода, по който някогашният кмет на Пловдив инструктура локалните структури на ГЕРБ преди години.

„ Дълбоко се съмнявате в софтуера, казвате, само че когато гледате законодателството, в „ Апис “ ли го гледате, или в преписите на Дъждовни води в библиотеката? Търговския указател, онлайн ли го гледате, или отивате да развъртате томовете с хартиените документи? На този вярвате, а на другия – не. Малко ми е необичайно “, обърна се някогашният вицепремиер Асен Василев към депутата от ГЕРБ Бранимир Балачев.

„ Така че кажете си истината – че желаете дружно с Месито от Банкя да манипулирате локалните избори, да вкарате конспирация в Народното събрание и по тази причина разигравате целия този цирк “, отсече Василев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР