Съпредседателят на ПП Кирил Петков опита да разкрие кой работи

...
Съпредседателят на ПП Кирил Петков опита да разкрие кой работи
Коментари Харесай

Кирил Петков обяви война! На кого се закани

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков опита да разкрие кой работи против неуспеха на кабинета.

Искам да споделя информация за интензивно мероприятие против обединението ПП-ДБ и опцията за сформиране на постоянно държавно управление. Политици от обединението са били записвани по време на работни срещи в Народното събрание и нашите офиси, по време на Изпълнителен, Национален съвет, срещи в Народното събрание.
-->
Записи, както на хора от Политическа партия, по този начин и на хора от Демократична България. Това разгласи Кирил Петков пред публицисти.

" Използвани са записващи устройства, извадки от видео диалози и телефони. Тези дейности са работа на службите и дълбоката страна за дестабилизация и неуспех на договарянията за сформиране на държавно управление.

Службите знаят, че в случай че се сформира държавно управление, ще сменим техните управления. Но ще създадем дълбоки промени, които целят изкореняването на превзетите хора, чиновници, отдели ", добави Петков.

Като инструмент за това Петков уточни, че е употребен " прочувствено неустойчив политик "  - Радостин Василев.  

Петков не сподели непосредствено дали диригент е президентът Румен Радев, само че акцентира, че президентът бави мандата, а на следващия ден в 11:00 се готви „ гърмеж “.

" Ние желаеме да сменим шефовете на всички служби, те са знаели за нашия проект и вършат всичко по силите си с цел да го осуетят. След като акад. Денков и Мария Габриел оповестиха, че има съгласие - за какво мандатът се бави?

Нарочно ли се изчаква декларираната за на следващия ден конференция на Василев? ", запита Петков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР