Съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов призова за незабавно

...
Съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов призова за незабавно
Коментари Харесай

Атанас Атанасов поиска незабавно свикване на Съвета по сигурността заради убийството на Алексей Петров

Съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасо в прикани за неотложно привикване на Съвета по сигурността към Министерски съвет поради убийството на предприемача Алексей Петров в столичния квартал „ Драгалевци “ през вчерашния ден.

Атанасов, представен от БГНЕС, съобщи, че „ след убийството на Алексей Петров се вижда, че съветската агентура у нас е получила указания да се възползва от създалата се обстановка и да работи за провокиране на политическа дестабилизация в страната “.

Според Атанасов съществена задача на специфичните служби и на целия бранш за сигурност е да „ слагат под засилен действен надзор престъпния контингент, обвързван с съветската проведена престъпност “ и да предотвратят по-нататъшна ескалация на напрежението.

„ В тази връзка е неотложно незабавно привикване на съвещание на Съвета по сигурността към Министерски съвет, на което да се предложат съответни ограничения и задания за ограничение на рисковете и противопоставяне на настоящите закани за националната сигурност “, настоя Атанас Атанасов, който е някогашен началник на Националната работа за сигурност.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР