Съпредседателят на Христо Иванов чете декларация от името на партията

...
Съпредседателят на Христо Иванов чете декларация от името на партията
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Христо Иванов с гореща новина от Народното събрание - давал крачка назад, нямало да е министър

Съпредседателят на Христо Иванов чете декларация от името на партията в 47-ото Народно заседание.

" Бяха казани доста неща за рецесиите, за компликациите. Искам да кажа няколко думи за вярата. Струва ми, че в края на тази година, стигаме досега, в който можем да си позволим да приказваме да вярата ", стартира Иванов.

" България има големи учредения за вяра поради измененията, които се случват и опциите, които се разкриват пред нас ", продължи той. И регистрира, че страната ни се намира в здравна и икономическа рецесия.

" Искам да кажа, че чух доста хубави неща от политическите сили, които се обявиха като съпротива. Това, в което ние имаме вяра е, че всяка власт би трябвало да осъзнава, че би трябвало да се помни това - властта би трябвало да бъде лимитирана. Акцентирам върху парламентарната република, “Демократична България “ ще работи по тази причина “, уточни Иванов.
свързани новини32286преди 1 часа
Ние имаме вяра в институциите, процедурите, паметта, полезностите и нашата идеология и няма да забравим, че потегля от отричането на тоталитарния режим, посочи Иванов.

" Прави ми усещане, че се намираме в необикновен миг. Ние, които бяхме в по улиците знаем какво е правосъдна промяна “, продължи той. И още веднъж заприказва за обичаната си тематика - правосъдната промяна. Само по този начин всеки български жител можел да бъде спокоен и сигурен. " Имам вяра, че този път ще успеем да го създадем. Трябва да създадем конситуционна промяна в частта за основния прокурор и Висш съдебен съвет ", сподели още Христо Иванов.

Ние ще пазиме нашата геополитическа ориентировка във връзка с НАТО и Европейски Съюз, зарече се Иванов.

Той настоя децата неотложно да бъдат върнати в учебните заведения.

Иванов на практика се отхвърли от българската история на Северна Македония - стъпката била смела, само че те щели да я поддържат, с цел да може България и Северна Македония, да са дружно в Европейски Съюз.

" Хайде да влагаме съществено и съответно в българската просвета ", обърна се към залата Христо Иванов.

" Ще дадем своя принос за сформиране на държавно управление. Добре е да си спомняме, че можем да помогнем, като създадем крачка обратно. Ето, аз няма да съм министър. Добре е да дадем път на нещо ново ", призна Иванов.

Гледайте НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК TV!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР