Съпредседателят на Демократична България“ Христо Иванов се разсърди на медиите

...
Съпредседателят на Демократична България“ Христо Иванов се разсърди на медиите
Коментари Харесай

Хванаха Христо Иванов в крачка, той увърта пред журналисти: Право на Борисов е да говори, каквото иска

Съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов се разсърди на медиите поради въпросите, които му задават. В коридорите на Народното събрание той трябваше да разяснява утринното изказване на Бойко Борисов, само че вместо това стартира да дава препоръки на публицистите какво е трябвало да го питат.
„ Наистина ли ще се занимаваме с някакви интриги, които се пускат. Право на Борисов е да приказва, каквото желае. Ние имаме коалиция. В тази коалиция се взимат решения. Има органи следва се някаква съдружна логичност на държание “, сподели Иванов.
По думите му има ясно решение за лъчение на държавно управление на малцинството, което „ Демократична България “ поддържа, предава Пик.
На въпрос, че Борисов е споделил, че той мълчи, тъй като се срами от сътрудниците си, Христо Иванов съобщи: „ Добре, и? Аз би трябвало да го разясня ли? Ако кажа в този момент, че Борисов приказва прекалено много, тъй като го е позор от ГЕРБ, ще ходите ли да го питате за това мое изявление? Това не е съществено. “
„ Разбирате ли, че това, което вършим, е безусловно несериозно, тъй като тази страна би трябвало да има ръководство?! Подобни замени на някакви безусловно задкулисен реплики… Според мен трябваше да го питате за какво си разрешава да се кара на медиите, а не да ме питате мен какво бил споделил той за моите усеща “, недоволства съпредседателят на „ Демократична България “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР